top of page

Meghívó - őszi klubdélutánunkra




MEGHÍVÓ


Szeretettel hívjuk és várjuk a Keresztszülőket, támogatóinkat és barátainkat őszi klubdélutánunkra, amelyet hosszú szünet után, ebben az évben első alkalommal 2021. szeptember 18-án 14 és 16 óra között tartunk


a Hegyvidéki Kulturális Szalon földszinti termében


(címe: 1124 Budapest, Törpe utca 2.)

(Elérhető az 59-es villamossal. A XII. kerületi Önkormányzat megállójánál kell leszállni és a megállóval szembeni kis utcában kevés gyaloglás után egy új épületben található a helyszín.)

Örömmel adjuk hírül, hogy - a járványhelyzeti korlátozások enyhítésének köszönhetően - egy teljes évi kihagyás után ismét megtarthatjuk klubdélutánunkat. A program szerint a szokásos elnöki üdvözlet és beszámoló után Rébay Lajos Bahána, Somoska, Szitás és Újfalu falugazdája tart képes beszámolót a tavasszal Moldvában tett iskolalátogatásai során szerzett tapasztalatairól. Ezt követően Kaszap Johanna egyetemistánk a nyári Pusztinai zenei táborról, ottani élményeiről számol be szóban és dalban. Végül Kárpátok konyhája címmel Pákozdi Judit tiszteletbeli elnökünk mutatja be most megjelent Kárpátaljai kóstoló című gyűjteményes szakácskönyvét, amely a hasonló, Csángó galuska című kötet "szellemi testvéreként" született. A képes könyvismertetőn a Kárpátok két oldalán élő magyarok konyhájának hasonlóságáról, történelmi alakulásáról, legjellemzőbb szokásairól, ételeiről is szó kerül.



A klubon könyvek vásárlására is lehetőség lesz.


Minden aktív és egykori keresztszülőt, barátainkat és érdeklődőt szeretettel várunk!


Jolanda Willemse,

a KEMCSE elnöke

Commentaires


bottom of page