top of page

Köszönőlevelek a karácsonyi csomagokért

Sok szép levelet kaptunk idén is azokból a moldvai falvakból, tanároktól, gyerekektől, ahova karácsonyi csomagokat tudtunk küldeni. Nagyon jó volt az ajándékokat összegyűjteni, becsomagolni és útjára bocsátani, de legalább annyira jó ezeket a szeretetteli köszönő sorokat olvasni.



Örömteli beszámoló Diószegről

2023. decemberében az MCSMSZ munkatársai egy szép nagy dobozt hoztak Diószegre, A küldemény átvétele után, ki is bontottuk a csomagot és meglepődve láttuk azt, hogy küldeni. idén sem felejtkeztek el moldvai csángó magyar gyerekekről azok az emberek, akiknek fontos, hogy az anyaországból egy kis szeretetcsomagot küldjenek a gyerekeknek.



Nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy idén is bőségesen kitettek magukért a KEMCSE tagjai, akik édességekkel kedveskedtek a Diószegi gyermekeknek. Azon voltunk, hogy minden gyermek részesüljön ebből az örömből, ezért, minden gyereknek készítettünk egy kisebb édességcsomagot, amelyet a karácsonyi ünnepség után át is adtunk nekik. Hatalmas öröm és üdvrivalgás kísérte az átadást, hiszen minden gyereknek személyesen adtuk át a kis csomagot, hogy érezzék, ez személyre szóló adomány.

Ez úton is köszönjük a diószegi gyerekek nevében azt az örömet, amelyet idén karácsonykor is eljuttattak hozzánk, éreztetve azt, hogy még vannak olyan melegszívű emberek, akiknek számít a szórványban élő magyar oktatásban részesülő gyermekek öröme. Kívánunk sok örömet, boldogságot és a Jóisten áldásait a 2024-es évre! Az Isten tartsa meg jó szokásukat!

Külön köszönjük a tanároknak szánt kedvességet, idén is nagy örömmel vettük kezünkbe a küldeményeket. Az Isten fizesse vissza kendteknek sokszorosan azt a jót, amellyel irántunk vannak már hosszú évek óta!

Amennyiben felénk, Diószeg környékén járnak, tiszta jó szívvel lássuk kendteket nálunk, ebben az esztendőben is.

Köszönettel, Rebeka és Sámuel, a diószegi tanítók


Köszönet Szitásról



Nagyon szépen köszönjük a karácsonyi csomagot! Mindig öröm látni, hogy gondolnak ránk.

Íme néhány fénykép a karácsonyunkról a szitási gyerekekkel.

Üdvözlettel,

Czimbalmos-Kozma Anita


Máriafalvi jókívánságok


Egészségben áldott, békés új esztendőt kívánok Jolanda !

Remélem egészségben és örömben teltek az ünnepek.

A Máriafalvi kolléganő által készített képeket továbbítom önnek. Minden kisgyerek hálával töltve kapta meg az ajándékokat.

Köszönjük a Máriafalvi gyerekek nevében a sok szép ajándékot. A gyerekek nagyon hálásak és nagyon örültek az ajándékoknak. Isten áldja meg önt a sok fáradozásáért, a rengeteg időért, amelyet a csomagok összeállításával töltött. Kádár Szende



Comments


bottom of page