top of page

KÉRÉSEK ÉS VÁLTOZÁSOK A KARÁCSONYI CSOMAGGYŰJTÉSBEN

Kedves Keresztszülők, Támogatóink, Barátaink!

A keresztszülő-mozgalom legnemesebb hagyományai közé tartozik, hogy a KEMCSE és a keresztszülők minden évben küldenek csomagot a moldvai magyar oktatásban résztvevő tanulóknak, keresztgyerekeiknek. Idén sem szeretnénk erről a szép szokásról lemondani, de mindnyájan tapasztaljuk, hogy a körülmények változnak, gazdasági helyzetünk nehezedik. A KEMCSE anyagi lehetőségei is szűkültek, így arra kérünk mindenkit, aki teheti, hogy akármilyen csekély mértékben, de járuljon hozzá a csomagok összeállításának költségeihez, hogy idén is édességben, játékokban gazdag ajándékot küldhessünk a magyarul tanuló moldvai csángó gyerekeknek, azoknak is, akiknek nincsen keresztszülőjük. Aki pedig idén nem tud keresztgyermekének külön csomagot küldeni, kérjük, támogassa a KEMCSE közös csomaggyűjtését.

A TÁMOGATÁST KÉRJÜK

„Karácsonyi csomagokra” megjelöléssel az alábbi bankszámlaszámra küldjék:

Raiffeisen Bank

12011265-00160103-00100008

A csomaggyűjtés és küldés eddigi menetében is némi változtatásra került sor:

1. A csomagok moldvai kézbesítését a Smart Electronic Kft. ebben az évben is nagylelkűen vállalta, de csak egy fuvar erejéig, így csak az időben leadott csomagokat tudja kézbesíteni, a később érkezőket nem;

2. A csomagleadás helye: APC SMART ELECTRONIC Kft.; Címe: 1044 Budapest, Óradna u. 2/b.; Nyitva: hétfőtől péntekig: 8:30 - 16.30 óra között.

3. A csomagleadás időpontja: 2022. november 14. - november 30. közötti időszakban.

4. A csomagok mérete: kérjük, hogy ne haladja meg egy átlagos cipősdoboz méretét és a 15.000.-Ft értéket;

5. Változások a csomagleadásban:

Böszörményi úti irodánk megszűnt, itt tehát nincs mód csomagot leadni. A csomagokat mindenkinek az APC SMART ELECTRONIC Kft. címére (1044 Budapest, Óradna u. 2/b.) kell eljuttatnia;

Novemberi klubnapunkon, 2022. november 12-én délután, azonban azoknak, akik végképp nem tudják csomagjaikat a Smart telephelyére elvinni, felajánljuk, hogy átvesszük és továbbítjuk. Miután a klubot a Hegyvidéki Kulturális Szalon első emeleti termében tartjuk, (címe: 1124 Budapest, Törpe u. 2.), amelynek befogadóképessége kicsi, csak korlátozott számban tudunk csomagot átvenni.

Kedves Keresztszülők, Támogatóink, Barátaink!

Abban a reményben, hogy ebben az évben is sikerül karácsonyi ajándékainkkal közösen örömet szerezni a moldvai csángómagyar gyermekeknek, szeretettel és tisztelettel köszönjük eddigi támogató együttműködésüket!

Jó egészséget, és békés napokat kívánok a KEMCSE vezetősége nevében!

Jolanda Willemse sk.

elnök


댓글


bottom of page