top of page

A világ első csángó társasjátéka megvalósításra vár!

A Startlap pályázatán indultunk a "Naputánjáró" társasjáték tervezetével - a fődíjból 300 darabot tudnánk elkészíttetni és önköltségi áron terjeszteni.


A "Naputánjáró" társasjátékról honlapunkon már tájékoztatást adtunk. Lásd az alábbi helyen: A világ első csángó társasjátéka

Ha elég szavazatot érnénk el a Startlap megújulás pályázatán, akkor az 1 millió forintos fődíjat elnyerhetnénk, és abból az összegből 300 darabot tudnánk elkészíttetni, és önköltséges áron terjeszteni, hogy a moldvai csángómagyar gyerekek, a támogatóik és mások is megismerhessék játékos formában Csángóföld szavait, történelmét, földrajzát, néprajzát, kultúráját.

Kérünk szíves szavazást és továbbítást ismerőseik felé is minél szélesebb körben. Szavazzunk a társasjátékra itt!


AZ ÉRVÉNYES SZAVAZÁS MÓDJA:


Egy e-mail-címről egyetlen szavazást lehet leadni. Mind a 3 kategóriára (oktatás, közösség, környezetvédelem) egymás után kell szavazni, ebben a sorrendben, és a végén megadni az e- mail-t, amiről szavaztunk. (Kategóriánként 1 millió forintos fődíj a végén a győzteseknek.) A mi pályázatunk, a „Naputánjáró társasjáték” a "Közösség"-kategóriában van. A szavazások után visszaigazolást küldenek, amit szintén meg kell erősítenünk, hogy érvényes legyen.

Lásd a Startlap felhívását:


Szavazz a megújulásra

Rajtad is múlik a megújulás!

A egyik legjobb érzés, ha valakin úgy segítesz, hogy ő nem is tud rólad. Szavazz most kedvenc megújulási projektedre és ezzel hozzá is járulhatsz a megvalósulásához! A Startlapnál elhatároztuk, hogy mások megújulását támogatjuk, ezért hirdettünk pályázatot a civil szervezetek részére, hogy jobbá, szebbé, élhetőbbé tegyék az emberek életét és környezetünket. 

Szavazz mind a három kategóriában, hogy szerinted ki nyerje az 1-1 Millió Forintot! Minden kategóriában egy pályázóra tudsz szavazni. Ha egyszer szavaztál, az már nem vonható vissza a későbbiekben. Minden kategóriában egy pályázatra adhatod le a szavazatodat.


FIGYELEM!

Kérjük, hogy szavazz mindhárom kategóriában, hogy szavazatod érvényesíthető legyen. Ha szavaztál egy kategóriában, a rendszer átirányít a következő kategóriára. A rendszer a harmadik szavazat leadását követően kéri majd az email címedet.


Előre is köszönjük:

KERESZTSZÜLŐK A CSÁNGÓMAGYAROKÉRT EGYESÜLET



Comentarios


bottom of page